lørdag den 18. juli 2015

Dag 12 - Badetur (gone wrong) og shopping

I dag startede ud med, at nogle af os danskere tog ned til Lindau Hauptbahnhof for at sige farvel til en af de danske drenge. Han skulle nemlig hjem før tid. Det var lidt sørgeligt, men heldigvis fik vi givet ham en ordentlig afsked, både i dag hvor der blev givet gaver, og en enkelt tåre eller to blev knebet, men også i går til disco, hvor vi sang med på sangen 'See you again' virkelig højt og gruppekrammede. Bagefter afskeden skulle vi med bussen for at tage hen til Beach clubben, hvor vi også var i sidste weekend. Vejret var dog ikke lige til at bade i, så vi sad i stedet under et halvtag og spillede kort. Det var meget hyggeligt. Vi fik også spist en bakke pommes fritter, hehe.

 photo image.jpg3_zpseglmqrwn.jpg


Nogle af lederne havde fået en varsel om, at der ville komme et stormvejr, så alle os elever blev gennet ind under halvtagene, og vi måtte ikke ligge udenfor mere. Men det såkaldte 'stormvejr' var bare, at det blæste en lille smule, der kom lidt støvregn og det tornede en eller to gange, så værre var det altså ikke...
Men det blev besluttet, at vi ikke skulle være ved stranden mere, så i stedet for skulle vi hen i Lindaus center. Det var også rigtig hyggeligt, og jeg fik endda købt noget! Det er første gang, at jeg har købt noget udover et armbånd og mad!

 photo image.jpg1_zps7htiba29.jpg
 photo image.jpg2_zpsnejxaqge.jpg


Her om lidt når vi har spist aftensmad, skal vi hen ved parkteatret for at lave en 'bilderschnitzeljagd', og jeg vil gætte på, at det højst sandsynligt er endnu en quiz! Men det skal vel nok blive hyggeligt. Så indtil i morgen vil jeg bare sige; auf wiedersehn!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar